Oh Mungood står redo när restriktionerna släpper's image' Produktnyheter
Oh Mungood står redo när restriktionerna släpper

Caroline Nilsson, som driver Oh Mungood, har specialiserat sig på mungbönans förträfflighet. Idag erbjuds ekologiska mung-burgare och mung-bits som går att använda på en mängd olika sätt i köket. Produkterna är helt växtbaserade och även fast en hel del av Oh Mungoods kunder är veganer, är det minst lika viktigt för Caroline att få allätarna att prova produkterna.


-  Vi satsar verkligen på att våra produkter ska ge en smakupplevelse och att döma av responsen från de som provar våra produkter för första gången, har vi lyckats med konsistens, textur, smak och kryddning, säger Caroline.

Just att få konsumenter att prova produkterna är väldigt viktigt eftersom de inte funnits på marknaden speciellt länge. Därför är Caroline glad över att Corona-restriktionerna släpper den 9 februari.


-  Äntligen kan vi komma ut och göra butiksdemonstrationer igen. Vi gjorde en del i höstas och märkte direkt att produktrotationen i aktuella butiker steg kraftigt efter varje genomförd demo. Men sen kom restriktionerna och vi fick avbryta provsmakningarna i butik. Nu kan vi komma igång igen, och det finns ett uppdämt behov av fler fysiska aktiviteter i dagligvarubutikerna, säger Caroline.

Oh Mungoods produkter finns i dagsläget i fler än 75 butiker, och då framförallt i Stockholm, Göteborg och Skåne. Butiksdemonstrationer kan genomföras i butiker som redan säljer Oh Mungoods produkter, och erbjuds även till butiker som vill börja sälja dem. För kontakt och förfrågningar rörande att ta in Oh Mungoods produkter i ert sortiment eller inbokning av demo i butik hänvisas till kevin.borell@fmcg.se


Oh Mungood finns också på Eko-Portalen. Där finns mer att läsa om företaget samt närmre produktupplysningar.


Korta fakta om Oh Mungood


Drivs av: Caroline Nilsson

Fokus: Maximum flavour, minimum fuss. "We craft your next craving"

Unicitet: Ekologiska veganska produkter utan tillsatser gjorda på den hälsosamma mungbönan