Lindroos Hälsa's Dinkelbröd'
KRAV
EKOLOGISKA

Dinkelbröd

Dinkelbröd bakat på 100% ekologiskt dinkel från svenska gårdar, vilket vi är mycket stolta över. 

Lindroos dinkelbröd är bakat på det gamla sädeslaget dinkel där man malt ner hela kornet till mjöl istället för att slänga bort allt skal som man gör på vanligt vetemjöl. På så sätt bevarar man fibrerna som finns och dinkelbrödet blir både nyttigare och godare för oss alla.

Vårt dinkel odlas av “Wästgötarna” som består av flera gårdar i Västergörland. De sorter som används är de gamla “rena” sorterna Ebners rotkorn, Ostro, Schwabencorn. Med “rena” sorter menas de sorter som inte är korsade med vanligt vete.

Tunnbrödet bakas med mycket omsorg av Stödebröd i närheten av Sundsvall. 

basic info

Certifieringar: EU-Organic, KRAV-labelled

Region: Stockholm

Förpackningsstorlek: 250 gram

Producerad i: Sverige

Leverans information

Inom Sverige: Ja

Export: Ja

Ingredienser

Dinkelmjöl vitt**

Dinkelmjöl fullkorn**

vatten*

rapsolja**

salt*

jäst*

*=KRAV-ekologisk ingrediens*

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3