KOPPAR's Indien Idinjamala – ekologiska espressobönor'
EKOLOGISKA

Indien Idinjamala – ekologiska espressobönor

Gillar du espresso med mjölk, cappuccino, machiato, eller Caffe Latte? De är italienarnas kaffefavoriter när de ska väcka sig själva och sina sinnen.

Cappuccinon har fått sitt namn från Cappuchin-munkarna som bar en särskild kåpa med huva färgad i samma färg som din cappuccino (cappuchin betyder huva och kapuschong på italienska).

Själva tycker vi att vår ekologiska robusta är en av de bästa som går att finna i världen och sedan starten har vi varit lyckliga nog att i varierande grad ha den i alla våra espressoblandningar.

Dessa tvättade bönor från Kerala i sydvästra Indien är perfekta för dig som vill uppleva det robusta i en espresso. Du anar en nötighet och kryddigheten är påfallande.

basic info

Certifieringar: EU-Organic

Region: Stockholm

Förpackningsstorlek: 230 gram

Förpackning: Konsumentförpackning

Producerad i: Sverige

Leverans information

Inom Sverige: Ja

Export: Ja

Ingredienser

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3