KOPPAR's Indonesien Sumatra - ekologiska kaffebönor'
EKOLOGISKA

Indonesien Sumatra - ekologiska kaffebönor

Det här är kaffets heliga land.
Holländarna tog kaffeplantan till Indonesien 1699 och inom kort blev det världens största kaffeproducent. På Sumatra finns näringsrika vulkanjordar som ger bönorna sin jordiga, krämiga smak med inslag av choklad och kola.

Vårt kaffe härstammar från öns norra del, uppskattad av kännare för sina fruktiga och jordiga noter som till stor del beror på Giling Basah. Denna unika bearbetningsprocess ger en speciell smakprofil med lägre syra och en fyllighet som dröjer sig kvar i gommen.

En kultiverad mörkrost med doft av kakao, piptobak och ceder. Därefter tar mulliga skogsnoter och syltig jordgubb över. Ett fylligt, mustigt och smakrikt kaffe – perfekt när ruggig höst och vinter ropar efter en härlig kopp kaffe. 

basic info

Certifieringar: EU-Organic

Region: Stockholm

Förpackningsstorlek: 230 gram

Producerad i: Sverige

Leverans information

Inom Sverige: Ja

Export: Ja

Ingredienser

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3