Biofood's Japansk Tamari Sojasås'
EKOLOGISKA

Japansk Tamari Sojasås

Tamari är en Japansk, naturligt glutenfri sojasås som har en fyllig och välbalanserande smak. Sojan framställs enligt en gammal japansk tradition, där sojabönorna genomgår en lång lagring och fermenterinsprocess, som är välgörande för magen. Underbart god i dressingar och dippar, till wokade grönsaker, att blanda med råris, sesamfrön och noriflingor, att tillsätta i en frisk marinad med honung/agave, riven vitlök och ingefära. Prova att rosta naturella nötter och frön med tamari och ät som snack och strö över maträtter. Även härlig att ställa fram på köksbordet och använda som krydda, så gott att saltkaret inte kommer att saknas!

basic info

EAN: 7330137074029

Certifieringar: EU-Organic

Förpackningsstorlek: 250 ML

Producerad i: Japan

Leverans information

Inom Sverige: Ja

Export: Ja

Ingredienser

Vatten*

SOJABÖNOR**

havssalt*

saltad shochu* (vatten*

ris**

salt*

koji [Aspergillus oryzae])*

rostade SOJABÖNOR**

koji. *Ekologiskt certifierad ingrediens.*

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3