- Eko-Portalen
- Övriga livsmedel
- Sås & Smaksättare
- Japansk Tamari Sojasås


Japansk Tamari Sojasås
Tamari är en Japansk, naturligt glutenfri sojasås som har en fyllig och välbalanserande smak. Sojan framställs enligt en gammal japansk tradition, där sojabönorna genomgår en lång lagring och fermenterinsprocess, som är välgörande för magen. Underbart god i dressingar och dippar, till wokade grönsaker, att blanda med råris, sesamfrön och noriflingor, att tillsätta i en frisk marinad med honung/agave, riven vitlök och ingefära. Prova att rosta naturella nötter och frön med tamari och ät som snack och strö över maträtter. Även härlig att ställa fram på köksbordet och använda som krydda, så gott att saltkaret inte kommer att saknas!
basic info
EAN: 7330137074029
Certifieringar: EU-Organic
Förpackningsstorlek: 250 ML
Producerad i: Japan
Leverans information
Inom Sverige: Ja
Export: Ja
Ingredienser
Vatten*
SOJABÖNOR**
havssalt*
saltad shochu* (vatten*
ris**
salt*
koji [Aspergillus oryzae])*
rostade SOJABÖNOR**
koji. *Ekologiskt certifierad ingrediens.*
Boka ditt
onlinemöte
Denna möteservice är endast för intresserade köpare.
Vi skickar en bokningsbekräftelse före vårt möte.
Att boka ett möte är naturligtvis kostnadsfritt.
VIDEOS ByOrganicSweden
Uploads fra Organic Sweden
Organic Sweden1/3