



Dadlar Medjool Jumbo 2000g RAW&EKO
Lite om medjooldadlar
Medjooldadeln är den finaste och köttigaste av dadlarna, och en riktig njutning att stoppa i munnen.
Hur ska jag behandla mina medjooldadlar? Och hur ska de ätas?
De har en tjock, men ofta mjuk konsistens i jämförelse med andra dadlar och de smakar sött som honung. Ryktet säger att den som en gång smakat dessa dadlar, aldrig vill äta några andra dadlar igen. De bör lagras kallt för bästa hållbarhet, en temperatur kring 10 grader är bra. Däremot bör de ätas i rumstemperatur för att den rätta aromen ska komma fram. Medjooldadlar kan ätas som de är, som ett mellanmål när du är på språng, eller användas i drycker, krämer, bakverk och matlagning. De är även vackra att använda som dekoration till mat. Dadlar är ett riktigt kraftpaket och Medjooldadlar smakar kungligt, precis som en pralin!
this company delivers:
Basinformation
3 - EU-EKO
Certifieringar: EU-EKO
2 - för export
2 - inom Sverige
5 - Mother Earth
4 - Retail
Leveransinformation
Ingredienser
Kontakta företaget
Denna kontaktservice är endtast för intresserade köpare
(ej privatpersoner).
Din förfrågan kommer skickas till företaget med en
kopia till Organic Sweden.
VIDEOS ByOrganicSweden
Uploads fra Organic Sweden
Organic Sweden1/3
Send to a friend
Recommend this to a friend by entering their email address in the box below.