



Guarkärnmjöl ME EKO 125g
Guarkärnmjöl utvinns från baljor av växten Guar, en ettårig baljväxt som antas ha ursprung från en vildväxande, västafrikansk art vid namn Cyamopsis senegalensis. Ursprungligen kommer namnet "Guar" från sanskrit-ordet "Gauahar", vilket betyder ko-foder. Vårt guarkärnmjöl är från Indien där det har odlats i flera hundra år tillsammans med Pakistan. Guarkärnmjöl används som ett glutenfritt förtjocknings- och stabiliseringsmedel och passar utmärkt för bakning av glutenfria produkter.
Det är viktigt att notera att guarkärnmjöl kan påverka upptaget av läkemedel och bör inte tas torrt eftersom det kan svälla redan i matstrupen. Istället bör det blandas med vätska och lämnas att svälla utanför mag- och tarmkanalen innan det konsumeras. Stora doser av guarkärnmjöl kan ha en laxerande effekt och det har använts som bulkmedel i många år.
this company delivers:
Basinformation
3 - EU-EKO
Certifieringar: EU-EKO
2 - för export
2 - inom Sverige
5 - Mother Earth
4 - Retail
Leveransinformation
Ingredienser
Kontakta företaget
Denna kontaktservice är endtast för intresserade köpare
(ej privatpersoner).
Din förfrågan kommer skickas till företaget med en
kopia till Organic Sweden.
VIDEOS ByOrganicSweden
Uploads fra Organic Sweden
Organic Sweden1/3
Send to a friend
Recommend this to a friend by entering their email address in the box below.