Ekopallen's Parmigiano-Reggiano, Bergs Parmesan'
EKOLOGISKA

Parmigiano-Reggiano, Bergs Parmesan

Ekologisk Parmigiano-Reggiano, till detaljhandel och industri. 

Manuellt delad/Rock Cut      
Lagring: 22-24 Mån  
Minsta order: ca 150 kg

Familje cooperativet Cassificio di Santa Rita grundades 1965. Produktionen sker högt upp i bergen i området Serramazzoni och byn Pompeano som ligger mitt i regionen Parma.

Miljömedvetna konsumenter blir alltmer medvetna om effekterna av konventionell odling på miljön och på den egna hälsan, att ekologiska produkter även har lägre påverkan på klimatet har även nu blivit en viktig anledning till köp

När kunskapen om vad ekologisk certifiering är nådde producenten, var det självklart att ta beslut certifiera produktionen, Cooperativets  blev världens första certifierade ekologiska Parmigiano – Reggiano producent

Att kombinera traditionell produktion av ost och samtidigt möta den goda matrenden som baseras på ekologiska råvaror är cooperativets anledning till att ha denna produktion.

basic info

Certifieringar: EU-Organic

Region: Stockholm

Producerad i: Italien

Leverans information

Inom Sverige: Ja

Export: Ja

Ingredienser

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3