- Eko-Portalen
- Bröd & Spannmål
- Spannmål & Gryn
- Dinkel ljust mjöl




Dinkel ljust mjöl
Vårt stenmalda ekologiska dinkelmjöl är ett ljust mjöl vilket innebär att det mesta av kliet borta. Byt gärna ut ett vitt valsmalet mjöl mot detta mer smakrika dinkelmjöl. Det kan användas till alla sorters bakverk och bröd och i matlagning till pajdegar och pannkakor.
Vad innebär stenmalet?
Vi mal alla våra mjöler i en äkta stenkvarn med liggande stenar, i ett steg. Det är en sval process som bevarar näringsämnena i mjölet. Alla våra mjölsorter är förstås fria från tillsatser. I ett ljust mjöl, eller siktat mjöl som det också kallas, är kliet borta men det är ändå mer näringsrikt än ”vanligt” vitt mjöl. Eftersom att mjölet är stenmalet finns alltid lite av kärnans kli-skikt kvar. Därav en mer beige färg. Byt ut allt det kritvita valsmalda mjölet till vårt mer smakrika, ljusa stenmalda mjöl. På så sätt får du både ett nyttigare och godare mjöl.
this company delivers:
Basinformation
3 - EU-EKO
3 - KRAV
3 - Tillverkad i Sverige
Certifieringar: EU-EKO and KRAV
4 - Foodservice
4 - Industry
4 - Retail
2 - För export
2 - Inom Sverige
1 - Södermanland
5 - Warbro Kvarn
Region: Södermanland
Förpackningsstorlek: 1,25 kg, 4 kg, 12,5 kg och 25 kg
Producerad i: Sverige
Leveransinformation
För export: Ja
Inom Sverige: Ja
Ingredienser
Stenmalet ljust och siktat mjöl av dinkel
Kontakta företaget
Denna kontaktservice är endtast för intresserade köpare
(ej privatpersoner).
Din förfrågan kommer skickas till företaget med en
kopia till Organic Sweden.
VIDEOS ByOrganicSweden
Uploads fra Organic Sweden
Organic Sweden1/3
Send to a friend
Recommend this to a friend by entering their email address in the box below.