Natessen's Ananas torkad eko 250 g'
EKOLOGISKA
KRAV
FRÅN SVERIGE logo
Sweden flag
NatessenSKU: 1144x

Ananas torkad eko 250 g

Ananasringar

Ananas är en exotisk frukt som härstammar från Sydamerika. Det sägs att Christopher Columbus var den första européen som smakade på den märkliga ananasfrukten och sedan dess har den spridit sig över hela världen. Ananas finns idag i flera olika sorter och smaker som är tillgängliga i fruktdiskar runt om i världen. För att odla ananas krävs ett tropiskt klimat och det tar vanligtvis två till tre år innan rosettväxten bär frukt. Efter det vissnar plantan och dör. Den lilla kolibrin är den vanligaste pollinatören för ananasplantan.

Våra ananasringar är en härligt seg och syrlig godisvariant som är fantastisk att äta istället för vanligt godis. Ananasringarna är helt naturliga och fria från tillsatser. De är en hälsosam snacks som passar perfekt för mellanmål eller som ett alternativ till godis.

När man äter färsk ananas kan man ibland känna en stickande känsla på tungan. Detta beror på enzymet bromelin som finns i ananasen. Enzymet kan irritera slemhinnorna vilket kan orsaka obehag. Men i våra ananasringar är detta enzym borttaget för att ge en behagligare smakupplevelse.

this company delivers:

Retail
Foodservice
Private Label
Industry

Basinformation

3 - EU-EKO

Certifieringar: EU-EKO

2 - för export

2 - inom Sverige

5 - Mother Earth

4 - Retail

Leveransinformation

Ingredienser

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3

Send to a friend

Recommend this to a friend by entering their email address in the box below.