Mässor


Organic Sweden samverkar kring utvalda mässor

Vi samverkar tillsammans med Diversified Communications som arrangerar Nordic Organic Food Fair (NOFF) och Business Sweden som har som uppdrag att främja exporten av livsmedel från Sverige. Vi bevakar och närvarar på mässorna Biofach i Nürnberg och NOFF i Malmö. Dessutom stöttar vi Business Sweden i deras arbete med att hjälpa svenska livsmedelsföretag att bygga en stark mässnärvaro.Nordic Organic Food Fair – Nordens största mässa för ekologiskt

Nordic Organic Food Fair (NOFF) är den största ekologiskt certifierade mat-och dryckesmässan i Norden. Det är ett branschevenemang för inköpare som letar efter de senaste ekologiska trenderna. Möt ledande producenter och leverantörer från Norden, internationella aktörer och spännande start-ups. NOFF är tillbaka på MalmöMässan den 16-17 november 2022.

I samband med NOFF 2022 arrangerar vi även ett frukostseminarium med fokus på skånska eko-marknaden. Mer info finns här.Biofach – Världens största mässa för ekologisk mat & dryck

Biofach i Nürnberg är världens största ekomässa för ekologisk mat och dryck, vilket gör den till en unik mötesplats för alla som arbetar med ekologiska livsmedel. Förra året deltog över 3 800 utställare och 50 000 besökare från över 110 länder. Mässan representerar en marknad som globalt uppgick till 96 miljarder Euro 2018, enligt den senaste statistiken enligt FiBL.

Årets mässa anpassades efter det rådande läget och genomfördes för första gången helt digitalt. Under tre dagar fick besökare ta del av virtuella företags- och produktpresentationer, liksom matchmaking mellan producenter och inköpare. Som vanligt fanns även ett gediget seminarieprogram som kretsar kring allt från produkt- och konsumenttrender, till forskning och statistik om ekomarknadens utveckling.

Vi kommer att uppdatera innehållet på den här sidan när mer information finns kring mässan år 2022. Mässan brukar vanligtvis gå av stapeln i mitten av februari varje år.