Mässor


Organic Sweden samverkar kring utvalda mässor

Vi samverkar tillsammans med Diversified Communications som arrangerar Nordic Organic Food Fair (NOFF) och Business Sweden som har som uppdrag att främja exporten av livsmedel från Sverige. Vi bevakar och närvarar på mässorna Biofach i Nürnberg och NOFF i Stockholm. Dessutom stöttar vi Business Sweden i deras arbete med att hjälpa svenska livsmedelsföretag att bygga en stark mässnärvaro.Nordic Organic Food Fair – Nordens största mässa för ekologiskt

Nordic Organic Food Fair (NOFF) är den största ekologiskt certifierade mat-och dryckesmässan i Norden. Det är ett branschevenemang för inköpare som letar efter de senaste ekologiska trenderna. Möt ledande producenter och leverantörer från Norden, internationella aktörer och spännande start-ups. 2024 års NOFF arrangeras 9-10 oktober i Malmö. Kolla in www.nordicorganicexpo.com om du vill veta mer om mässan. Kontakta Anna Knight på Diversified om du är intresserad av att ställa ut på NOFF 2024.Biofach – Världens största mässa för ekologisk mat & dryck

13-16 febriuari samlas inköpare och tusentals utställare av ekologiska produkter på Biofacj i tyska Nürnberg. På mässan arrangeras också en rad intressanta föreläsningar och paneldiskussioner om utmaningar och möjligher inom eko-produktion och marknad.

Ju tidigare du bokar din entrébiljett till Biofach, desto billigare blir det. Gå in här för att boka biljett. Kontakta mässans representant i Sverige, Trade Fair Agency, info@tradefairagency.se, för mer info om BIOFACH 2024 eller för att få fördelaktigt erbjudande om hotellrum. 


Vi på Organic Sweden kommer också att vara på plats på Biofach för att hålla föredrag och delta i möten med våra medlemmar och vårt internationella nätverk. Vi har dock inte en egen monter den här gången.