Nordic Organic Food Fair

Nordic Organic Food Fair äger rum den 15-16 november på MalmöMässan och är branschmässan med fullt fokus på ekologiskt certifierad mat och dryck. Här samlas inköpare från hela Norden och Europa för ett upptäcka nya produkter och producenter inom eko. 2023 väntas 5000 inköpare att delta på mässan tillsammans med 500 utställande bolag.


Nordic Organic Food Fair har ingått ett samarbete med KRAV och Organic Sweden för att erbjuda KRAV-anslutna ett förmånligt pris i årets samlingsmonter med ett ’all-inclusive’ paket.

ERBJUDANDET
I den specialdesignade montern ingår följande:
Per monterplats: yta á 3kvm, trädisk med logga, trähylla med 4 hyllplan, matta, eluttag.
Gemensam yta: bord och stolar för möten, förråd, tillgång till kaffemaskin, skyltning med prominent KRAV logga, dekoration med gröna växter.

PRIS
Den totala kostnaden för detta ’all-inclusive’ paket är €1,799. Då ingår också en utställarförsäkring samt en mobilapp att skanna besökares kontaktuppgifter.

YTAN OCH PLACERING
Tre rader från entrén ligger den designade montern från KRAV och Organic Sweden. I montern kommer flera företag att ställa ut och "Eko-portalen" kommer att visas upp, en portal som skapar möjligheter för dig som producent att få direktkontakt med potentiella inköpare i Sverige och internationellt.

Se hallskissen här


Eko-Portalens monter på Nordic organic Food Fair 2022


Exempelskiss på hur montern kan komma att se ut

Kontaktuppgifter för bokning:  

Anna Knight | Säljchef
T: 040 6688 973 | Aknight@divcom.co.uk

Melina Viking | Mässchef
t: 08 446 85381 | mviking@divcom.co.uk