Ekopallen's Balsamicovinäger, vit och röd'
EKOLOGISKA

Balsamicovinäger, vit och röd

Balsamicovinäger, både vit och röd. För både detaljhandel och på bulk. 

Producenten:
Acetaia Cattani är ett familjeägt och drivs balsamico producent med rötter i Modena, Italien som går tillbaka till början av 1900-talet. De Nu är det den 4: e generation av producenter från samma släkt, i produktionen  så används söta inhemska druvor från den egna vingård i bergen  Modena för att göra Balsamico Tradizionale, en de mest värdefulla ingredienserna i den italienska mattraditionen.

Denna produkt är två år när den packas i sin förpackning, och baseras på kokad lagrad druvmust 

Produktdata
Färg: Röd till rödbrun
Doft: Frisk och  fruktigt
Smak: Fruktig söt-syra, balanserad med lång eftersmak
Syrehalt: 6%
Hållbarhet: 42 månader

Förpackning: 2 st x 5 L

Ursprung: MODENA, Italien
Produktionstyp: Balsamico för produktion i kök

45.png


basic info

Certifieringar: EU-Organic

Region: Stockholm

Producerad i: Italien

Leverans information

Inom Sverige: Ja

Export: Ja

Ingredienser

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3