Saltå Kvarn's Dinkel hel'
KRAV
EKOLOGISKA

Dinkel hel

Saltås hela dinkel framställs genom att det hårda ytterskalet, spelten, skalas bort. Hel dinkel är en fullkornsprodukt med både kli och grodd kvar. God kokt som ris eller i en sallad. Du kan också använda kokt dinkel i bröd. Har du en egen sädeskvarn kan du mala ditt eget fullkornsmjöl. Vill du baka med hel dinkel så koka enligt grundreceptet men uteslut saltet. Du kan sedan byta ut ca 10 procent av mjölet mot kokt dinkel. Det gör brödet extra gott!

basic info

Certifieringar: EU-Organic, KRAV-labelled

Region: Stockholm

Förpackningsstorlek: 25 kg

Förpackning: Säck

Producerad i: Sweden

Leverans information

Inom Sverige: Ja

Export: Ja

Ingredienser

Hel skalad dinkel*

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3