- Eko-Portalen
- Bröd & Spannmål
- Spannmål & Gryn
- Rågkross



Rågkross
Rågkross är hel fullkornsråg som klippts i bitar, även kallat "steel cut". Både kli och grodd finns kvar vilket gör den rik på fiber. För saftiga och smakrika bröd: Om du vill använda rågkross i brödbaket så ska den blötläggas i kylen över natten (8?10 timmar) eller så gör du en skållning. För att skålla slår du 1,5 dl kokande vatten över 1 dl kross och låter den stå och svälla i minst 3 timmar. Du kan sedan byta ut ca 20% av mjölet mot blötlagd eller skållad rågkross. Det ger ett riktigt gott och saftigt bröd.
basic info
Certifieringar: EU-Organic, KRAV-labelled
Region: Stockholm
Förpackningsstorlek: 550 g
Förpackning: Konsumentförpackning
Producerad i: Sweden
Leverans information
Inom Sverige: Ja
Export: Ja
Ingredienser
Råg*
Boka ditt
onlinemöte
Denna möteservice är endast för intresserade köpare.
Vi skickar en bokningsbekräftelse före vårt möte.
Att boka ett möte är naturligtvis kostnadsfritt.
VIDEOS ByOrganicSweden
Uploads fra Organic Sweden
Organic Sweden1/3