Saltå Kvarn's Rågkross'
KRAV
EKOLOGISKA

Rågkross

Rågkross är hel fullkornsråg som klippts i bitar, även kallat "steel cut". Både kli och grodd finns kvar vilket gör den rik på fiber. För saftiga och smakrika bröd:  Om du vill använda rågkross i brödbaket så ska den blötläggas i kylen över natten (8?10 timmar) eller så gör du en skållning. För att skålla slår du 1,5 dl kokande vatten över 1 dl kross och låter den stå och svälla i minst 3 timmar. Du kan sedan byta ut ca 20% av mjölet mot blötlagd eller skållad rågkross. Det ger ett riktigt gott och saftigt bröd.

basic info

Certifieringar: EU-Organic, KRAV-labelled

Region: Stockholm

Förpackningsstorlek: 550 g

Förpackning: Konsumentförpackning

Producerad i: Sweden

Leverans information

Inom Sverige: Ja

Export: Ja

Ingredienser

Råg*

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3