- Eko-Portalen
- Bröd & Spannmål
- Spannmål & Gryn
- Dinkel hel
Dinkel hel
Saltås hela dinkel framställs genom att det hårda ytterskalet, spelten, skalas bort. Hel dinkel är en fullkornsprodukt med både kli och grodd kvar. God kokt som ris eller i en sallad. Du kan också använda kokt dinkel i bröd. Har du en egen sädeskvarn kan du mala ditt eget fullkornsmjöl. Vill du baka med hel dinkel så koka enligt grundreceptet men uteslut saltet. Du kan sedan byta ut ca 10 procent av mjölet mot kokt dinkel. Det gör brödet extra gott!
this company delivers:
Basinformation
3 - EU-EKO
3 - KRAV
3 - Tillverkad i Sverige
Certifieringar: EU-EKO and KRAV
4 - Foodservice
4 - Industry
4 - Retail
2 - För export
2 - Inom Sverige
5 - Saltå Kvarn
1 - Stockholm
Region: Stockholm
Förpackningsstorlek: 25 kg
Förpackning: Säck
Producerad i: Sverige
Leveransinformation
För export: Ja
Inom Sverige: Ja
Ingredienser
Hel skalad dinkel
Kontakta företaget
Denna kontaktservice är endtast för intresserade köpare
(ej privatpersoner).
Din förfrågan kommer skickas till företaget med en
kopia till Organic Sweden.
VIDEOS ByOrganicSweden
Uploads fra Organic Sweden
Organic Sweden1/3
Send to a friend
Recommend this to a friend by entering their email address in the box below.