Saltå Kvarn's Dinkel hel'
EKOLOGISKA
KRAV
FRÅN SVERIGE logo
Sweden flag

Dinkel hel

Saltås hela dinkel framställs genom att det hårda ytterskalet, spelten, skalas bort. Hel dinkel är en fullkornsprodukt med både kli och grodd kvar. God kokt som ris eller i en sallad. Du kan också använda kokt dinkel i bröd. Har du en egen sädeskvarn kan du mala ditt eget fullkornsmjöl. Vill du baka med hel dinkel så koka enligt grundreceptet men uteslut saltet. Du kan sedan byta ut ca 10 procent av mjölet mot kokt dinkel. Det gör brödet extra gott!

this company delivers:

Retail
Foodservice
Private Label
Industry

Basinformation

3 - EU-EKO

3 - KRAV

3 - Tillverkad i Sverige

Certifieringar: EU-EKO and KRAV

4 - Foodservice

4 - Industry

4 - Retail

2 - För export

2 - Inom Sverige

5 - Saltå Kvarn

1 - Stockholm

Region: Stockholm

Förpackningsstorlek: 25 kg

Förpackning: Säck

Producerad i: Sverige

Leveransinformation

För export: Ja

Inom Sverige: Ja

Ingredienser

Hel skalad dinkel

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3

Send to a friend

Recommend this to a friend by entering their email address in the box below.