- Eko-Portalen
- Bröd & Spannmål
- Spannmål & Gryn
- Dinkelmjöl fullkorn
Dinkelmjöl fullkorn
Saltå Kvarns dinkelmjöl fullkorn är ett stenmalet mjöl av svenskt ekologiskt dinkelvete. Dinkelvete, även känt som spelt, är ett mycket gammalt veteslag - en så kallad kultursort. Att baka med kultursorter ger mer smak jämfört med moderna vetesorter samtidigt som det stödjer ett småskaligt, hållbart jordbruk. I dinkelmjöl fullkorn finns både grodd och kli kvar, vilket gör mjölet rikt på fiber, fosfor och zink samt B-vitaminerna tiamin och niacin. Dinkelmjöl ger fyllig arom och god smak till bröd och i matlagning.
this company delivers:
Basinformation
3 - EU-EKO
3 - KRAV
3 - Tillverkad i Sverige
Certifieringar: EU-EKO and KRAV
4 - Foodservice
4 - Industry
4 - Retail
2 - För export
2 - Inom Sverige
5 - Saltå Kvarn
1 - Stockholm
Region: Stockholm
Förpackningsstorlek: 1,25 kg
Förpackning: Konsumentförpackning
Producerad i: Sverige
Leveransinformation
För export: Ja
Inom Sverige: Ja
Ingredienser
Fullkornsmjöl av dinkelvete
maltmjöl av korn
Kontakta företaget
Denna kontaktservice är endtast för intresserade köpare
(ej privatpersoner).
Din förfrågan kommer skickas till företaget med en
kopia till Organic Sweden.
VIDEOS ByOrganicSweden
Uploads fra Organic Sweden
Organic Sweden1/3
Send to a friend
Recommend this to a friend by entering their email address in the box below.