- Eko-Portalen
- Bröd & Spannmål
- Spannmål & Gryn
- Rågkross
Rågkross
Rågkross är hel fullkornsråg som klippts i bitar, även kallat "steel cut". Både kli och grodd finns kvar vilket gör den rik på fiber. För saftiga och smakrika bröd: Om du vill använda rågkross i brödbaket så ska den blötläggas i kylen över natten (8?10 timmar) eller så gör du en skållning. För att skålla slår du 1,5 dl kokande vatten över 1 dl kross och låter den stå och svälla i minst 3 timmar. Du kan sedan byta ut ca 20% av mjölet mot blötlagd eller skållad rågkross. Det ger ett riktigt gott och saftigt bröd.
this company delivers:
Basinformation
3 - EU-EKO
3 - KRAV
3 - Tillverkad i Sverige
Certifieringar: EU-EKO and KRAV
4 - Foodservice
4 - Industry
4 - Retail
2 - För export
2 - Inom Sverige
5 - Saltå Kvarn
1 - Stockholm
Region: Stockholm
Förpackningsstorlek: 550 g
Förpackning: Konsumentförpackning
Producerad i: Sverige
Leveransinformation
För export: Ja
Inom Sverige: Ja
Ingredienser
Råg
Kontakta företaget
Denna kontaktservice är endtast för intresserade köpare
(ej privatpersoner).
Din förfrågan kommer skickas till företaget med en
kopia till Organic Sweden.
VIDEOS ByOrganicSweden
Uploads fra Organic Sweden
Organic Sweden1/3
Send to a friend
Recommend this to a friend by entering their email address in the box below.