Biofood's Japansk Tamari Sojasås'
EKOLOGISKA
KRAV
FRÅN SVERIGE logo
Sweden flag

Japansk Tamari Sojasås

Tamari är en Japansk, naturligt glutenfri sojasås som har en fyllig och välbalanserande smak. Sojan framställs enligt en gammal japansk tradition, där sojabönorna genomgår en lång lagring och fermenterinsprocess, som är välgörande för magen. Underbart god i dressingar och dippar, till wokade grönsaker, att blanda med råris, sesamfrön och noriflingor, att tillsätta i en frisk marinad med honung/agave, riven vitlök och ingefära. Prova att rosta naturella nötter och frön med tamari och ät som snack och strö över maträtter. Även härlig att ställa fram på köksbordet och använda som krydda, så gott att saltkaret inte kommer att saknas!

this company delivers:

Retail
Foodservice
Private Label
Industry

Basinformation

EAN: 7330137074029

5 - Biofood

3 - EU-EKO

Certifieringar: EU-EKO

4 - Foodservice

4 - Industry

4 - Private label

4 - Retail

2 - Inom Sverige

7 - Organic Swedens samlingsmonter – Organic Export UK

Förpackningsstorlek: 250 ML

Producerad i: Japan

Leveransinformation

Inom Sverige: Ja

Ingredienser

Vatten

SOJABÖNOR*

havssalt

saltad shochu* (vatten

ris*

salt

koji [Aspergillus oryzae])

rostade SOJABÖNOR*

koji. *Ekologiskt certifierad ingrediens.

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3

Send to a friend

Recommend this to a friend by entering their email address in the box below.