Saltå Kvarn's Vetekross'
EKOLOGISKA
KRAV
FRÅN SVERIGE logo
Sweden flag

Vetekross

Vetekross är helt fullkornsvete som klippts i bitar, även kallat "steel cut". Både kli och grodd finns kvar vilket gör den rik på fiber. För saftiga och smakrika bröd: Om du vill använda vetekross i brödbaket så ska den blötläggas i kylen över natten (8?10 timmar) eller så gör du en skållning. För att skålla slår du 1,5 dl kokande vatten över 1 dl kross och låter den stå och svälla i minst 3 timmar. Du kan sedan byta ut ca 20% av mjölet mot blötlagd eller skållad vetekross. Det ger ett riktigt gott och saftigt bröd.

this company delivers:

Retail
Foodservice
Private Label
Industry

Basinformation

3 - EU-EKO

3 - KRAV

3 - Tillverkad i Sverige

Certifieringar: EU-EKO and KRAV

4 - Foodservice

4 - Industry

4 - Retail

2 - För export

2 - Inom Sverige

5 - Saltå Kvarn

1 - Stockholm

Region: Stockholm

Förpackningsstorlek: 550 g

Förpackning: Konsumentförpackning

Producerad i: Sverige

Leveransinformation

För export: Ja

Inom Sverige: Ja

Ingredienser

Vete

VIDEOS ByOrganicSweden

Uploads fra Organic Sweden

Organic Sweden1/3

Send to a friend

Recommend this to a friend by entering their email address in the box below.