Nordic Organic Food Fair öppnar snart på Malmömässan's image' Nyheter
Nordic Organic Food Fair öppnar snart på Malmömässan

Nordens största fackmässa för naturligt och ekologiskt går av stapeln i Malmö 14-15 november. Här presenteras många av de bästa naturliga och ekologiska produkterna från Sverige och resten av världen, för fler än 5000 besökare, inköpare och branschfolk.

Ekologiskt och naturligt tilltalar många svenska konsumenter och marknaden har haft en fantastisk utveckling under de senaste åren:

  • Marknaden för ekologiskt i Sverige växte med 9,3% 2017
  • Försäljningsvärdet uppgick till 28 miljarder kr
  • Ekologiskt förväntas fortsätta öka starkt de närmaste fem åren enligt Euromonitor International

Nordic Organic Food Fair bidrar till den starka utveckling genom att ge besökande inköpare och leverantörer möjlighet att hitta många av de bästa produkterna och idéerna för hållbar livsstil, naturlig hälsa och ekologiska livsmedel.

Denna fantastiska bransch fortsätter att växa år efter år och 2018 års mässa kommer att bli både större och bättre än någonsin, säger mässchefen Fiona Allen. Vi har nya utställare, med många av de mest innovativa produkterna på marknaden.

Nytt för i år?

I år möter besökarna totalt 500 utställare från hela världen under två nya spännande teman. I Start-Up Zone finns de senaste produkterna från 15 av de mest spännande nya företagen. Håll koll på dem för att ligga i framkant med nyheter och trender. En annan nyhet är Fresh Produce Market Place Area där det presenteras ett stort utbud av ekologiskt frukt och grönt av högsta kvalitet från hela världen.

Ännu mer internationellt

I år har mässan fler internationella paviljonger än någonsin: Grekland, Österrike, Italien, Estland, Danmark, Chile, Sydkorea och Kina. Dessutom håller Business Sweden i den svenska paviljongen under sitt exportkoncept Try Swedish.

Inspiration

Mässan är inte enbart inriktad på nya produkter. På föreläsningsscenerna presenteras inspirerande kunskap, fallstudier och hålls diskussioner kring relevanta ämnen och de utmaningar branschen står inför idag och naturligtvis även idéer och möjligheter för framtiden. Kom och låt dig inspireras!

Nu kan du registrera dig som besökare, helt kostnadsfritt

Det gör du via länken här

Att besöka Nordic Organic Food Fair är mycket inspirerande. Jag visste redan tidigare att det finns en stor mängd ekologiska produkter där ute, men efter mitt besök på mässan känner jag starkt att det inte finns några gränser för vad som kan produceras. Det är fullt möjligt att bidra till en bättre planet och samtidigt göra riktigt bra affärer, vilket är bra för mänskligheten, djurlivet och miljön.
 – Cecilia Hornö Eriksen, Kvalitetsutvecklare Coop, Sverige.

Du hittar all information på www.nordicorganicfoodfair.com.

Om du har frågor kring mässan är du välkommen att kontakta vårt Skandinavienkontor i Malmö

Lars Larsson, Nordic Manager

Mobil: 0702 661170

E-post: llarsson@divcom.co.uk

Detta inlägg är producerat av Diversified Communications UK.


Diversified Communications UK är en internationell arrangör av fackmässor, bl.a. Natural & Organic Products Europe, GO! Organic Festival, Nordic Organic Food Fair i Malmö, Natural & Organic Awards, Casual Dining, Casual Dining Restaurant & Pub Awards, lunch!, Commercial Kitchen, Ocean Business, m.fl. Företaget grundades 1949 och har huvudkontor i Portland, Maine, USA med lokalkontor över hela världen,