Välkommen till Ekologiska Framtidsdagen 2019!'s image' Nyheter
Välkommen till Ekologiska Framtidsdagen 2019!

I år blir Ekologiska Framtidsdagen en kunskapshöjande heldag med fokus på de viktigaste mervärden som den ekologiska produktionen bidrar till. Vi kommer att få höra ekologiska lantbrukare, forskare och representanter från livsmedelsföretag och dagligvaruhandel prata om hur ekologiskt svarar mot flera av de stora utmaningarna som vår matproduktion står inför.

Dagen inleds med en presentation av Michaël Wilde, hållbarhets- och kommunikationschef på EOSTA. Han kommer att berätta om hur ekologiskt bidrar till FN:s globala mål för hållbar utveckling.

Ekologiska Framtidsdagen blir även en kickoff för EKO-september – den nya kampanjen för ekologiska livsmedel i Sverige. Du får fri tillgång till kampanjens digitala verktygslåda med budskap och kampanjmaterial. Med gemensamma krafter kan vi göra september till en återkommande ekomånad.

Ekologiska Framtidsdagen är också ett unikt tillfälle att återse branschkollegor och knyta kontakter med andra inom ekomarknaden. Vi har minst tre tillfällen till mingel då vi ska äta ekologisklunch och fika signerat Sébastien Boudet.

När: 28 augusti 2019, kl 9.00-16.30

Var: Münchenbryggeriet, Magasinet, Söder Mälarstrand 25

Se hela programmet och anmäl dig på: www.krav.se/ekologiska-framtidsdagen-2019/